Salg

Hos Incrementum er vi specialister i salg. Læs mere her på siden.

Salg

Når I skal vælge en samarbejdspartner til at hjælpe jer med salg over telefonen, så er det vigtigt, at I vælger de rigtige. I dag findes der en lang række nye virksomheder, som også sælger salg over telefonen. Det vil derfor ikke være svært at finde en ny samarbejdspartner. Men at finde en partner med den rette erfaring og kompetencerne i orden kan være sværere. 

Vi har solgt vores ydelser siden 2000. For 20 år siden var der ikke noget, der hed salgstræning, udvidede teknikker eller rapportering og analysering af opkald. Her gjaldt det bare om at gribe telefonen og ringe til kunderne.

Det har heldigvis ændret sig markant. I dag har vi nemlig en masse viden inden for telesalg. Hos Incrementum har vi fulgt denne udvikling nøje og altid sørget for at være med på de seneste tendenser inden for området.

Altid opdateret på de nyeste salgsteknikker

Partner i Incrementum, Peter, har igennem årene set og lært en lang række forskellige teknikker i takt med deres tilblivelse. Han har bl.a. arbejdet for LM Marketing, som var en af de første aktører i Danmark inden for annonce- og telesalg samt kold kanvas. Med sin viden lærer han glædeligt fra sig.

Vi bruger altid de bedste eksterne uddannelsesvirksomheder til at uddanne vores sælgere og salgsledelse. Det gør vi, fordi vi vil være sikre på, at vi altid giver vores sælgere de bedste værktøjer. Vores kunder kan til enhver en tid også lytte samtalerne igennem, hvis de har brug for det.

Intet er overladt til tilfældighederne, og vores processer dokumenteres altid, foruden de altid er tilgængelige for dig som kunde. Således sikrer vi fuld gennemsigtighed og saglighed gennem hele linjen.

No cure, no pay

Når vi hos Incrementum indgår i et nyt samarbejde, så sker det altid på baggrund af en gensidig vurdering fra vores side og kundens. Vi mener, at det er vigtigt, at nye samarbejder bygger på tillid og en tro på, at der kan komme noget frugtbart ud af samarbejdet. Derfor indgår vi kun samarbejder med virksomheder, som vi kan se, at vi kan skabe salg og dermed vækst for.

Konkurrencen blandt telemarketingudbydere er steget markant siden 2005. Der er i dag rigtig mange spillere på markedet, som arbejder efter høje timepriser eller pris per opkald. Det tager vi hos Incrementum kraftig afstand fra. Vi betragter det nemlig ikke som salg, men som kundeservice. Og kundeservice skaffer ikke jeres virksomhed flere kunder, når vi taler om den første kontakt med kunderne.

Vi arbejder efter No Cure, No Pay-konceptet. Du skal altså ikke betale for vores service, hvis vi ikke leverer det, der på forhånd var aftalt.

Hils på vores medarbejdere

Christian Mikkelsen

Christian Mikkelsen

Direktør

Patrick Fisker

Patrick Fisker

Salgschef (B2B)

Sarah Linette Hansen

Sarah Linette Hansen

Salgschef (B2C)

Bente Rasmussen

Bente Rasmussen

Bogholder

Kontakt

(+45) 70 60 50 36

kontakt@incrementumtm.dk

Incrementum Group ApS

Silovej 8, 3

9900 Frederikshavn, DK

CVR: 40319778

Filialer

København

kontakt@incrementumtm.dk

(+45) 70 60 50 36

Intouch Marketing ApS

Vesterbrograde 97

1620 København V

Maribo

kontakt@incrementumtm.dk

(+45) 70 60 50 36

Incrementum Maribo

Østergade 2

4930 Maribo

Certificeret af Jordan Belfort