Om os

Læs mere om Incrementum her på siden.

Om Incrementum

Vi ved, at det er nødvendigt at have særlige personlige kvalifikationer for at kunne sælge produkter og tjenester via telesalg. Der skal overbevisning til for at få potentielle kunder til at høre et tilbud til ende og til at købe det, og man skal som sælger ikke lade sig slå ud af afslag. Vi er derfor altid meget selektive i vores rekruttering af medarbejdere, fordi vi ved, hvad der skal til. Hos os finder du de bedste sælgere.

Christian Mikkelsen

Christian Mikkelsen

Direktør

Patrick Fisker

Patrick Fisker

Salgschef (B2B)

Sarah Mikkelsen

Sarah Mikkelsen

Salgschef (B2C)

Bente Rasmussen

Bente Rasmussen

Bogholder

Socialt ansvar

En af vores værdier socialt ansvar – især nu i forbindelse med Covid-19-krisen.

I den forbindelse har vi etableret en ekstern salgsorganisation, hvor vi ansætter sælgere, som kommer fra virksomheder, som har måtte lukke under krisen. Derudover arbejder vi tæt sammen med landets kommuner og jobcentre og gør vores for at hjælpe personer, som har mistet deres arbejde.

Igennem årene har vi hjulpet sælgere videre, når deres arbejdspladser gik konkurs. Her har vi bl.a. hjulpet medarbejdere fra Ritter & Jensen, Partner Dialogue, PB Marketing og mange flere godt videre.

Sammen hver for sig – også hos Incrementum

Vores kontor er beliggende i København, Esbjerg, Nykøbing Falster og Frederikshavn, og her har vi 50 sælgere ansat. Dog arbejder vi meget med de nyeste teknikker inden for call center software og call center teknologi. Det gør vi bl.a. for, at vi kan tilbyde vores medarbejdere, at de kan sidde hjemme hos dem selv og foretage telefonopkald, hvis de har lyst. Når vi træner salg, foregår det også via Zoom. Det sikrer vores medarbejdere og giver dem en tryg arbejdsdag.

Disse systemer er også et stort aktiv, når det kommer til træning, coaching og informationsindsamling for vores kunder.

Veluddannede medarbejdere og kvalitetssikring hele vejen

 

Hver måned tager vi en dag ud af kalenderen til træning, sparring og opdatering omkring markedet og de brancher, vi hos Salgskonteret arbejder med. Det gør vi for at give vores medarbejdere de bedste redskaber, når de skal sælge og booke møder for vores kunder.

Det er helt afgørende for os, at sælgerne kender den branche, som de sælger på vegne af. Sker der ændringer, eller er der nyheder i branchen, så sørger vi for, at de er informeret omkring dette. Derfor tilpasser vi indimellem deres salgsmanuskripter, så vi er sikre på, at de er helt opdaterede.

Vi sørger også for, at alle opkald foretaget af os bliver optaget til kvalitetskontrol. Vores kunder kan derfor til enhver tid få optagelserne til gennemlytning.

Vil du høre mere om os, er du altid velkommen til at tage kontakt

Hils på vores medarbejdere

Christian Mikkelsen

Christian Mikkelsen

Direktør

Patrick Fisker

Patrick Fisker

Salgschef (B2B)

Sarah Mikkelsen

Sarah Mikkelsen

Salgschef (B2C)

Bente Rasmussen

Bente Rasmussen

Bogholder

Kontakt

(+45) 70 60 50 36

kontakt@incrementumtm.dk

Incrementum Group ApS

Silovej 8, 3

9900 Frederikshavn, DK

CVR: 40319778

Filialer

København

kontakt@incrementumtm.dk

(+45) 70 60 50 36

Intouch Marketing ApS

Vesterbrograde 97

1620 København V

Maribo

kontakt@incrementumtm.dk

(+45) 70 60 50 36

Incrementum Maribo

Østergade 2

4930 Maribo

Certificeret af Jordan Belfort