Mødebooking

Få Incrementum til at hjælpe dig.

Mødebooking

Har du brug for hjælp til at booke de gode møder? Incrementum garanterer vi kvalitetsmøder. Vi arbejder ud fra præmissen No Cure, No Pay. Du skal dermed ikke betale for vores service, hvis vi ikke leverer et aftalt møde med den rette person, eller hvis mødet bliver aflyst.

Vi tilbyder et samarbejde, som både er fleksibelt og professionelt. Hos Incrementum får I altid en dedikeret mødebooker, som udelukkende vil koncentrere sig om at booke salgsmøder til jeres virksomhed. Jeres mødebooker er derfor helt inde i, hvad jeres virksomhed beskæftiger sig med, og derfor godt rustet til at skaffe jer salgsmøder.

Kompetente, rutinerede og erfarne mødebookere

Hos Incrementum har vi stor forståelse for vigtigheden af kundens første indtryk af jeres virksomhed. Det første indtryk skal altid være professionelt.

Det tager kunden 5 sekunder at vurdere, om de kan lide mødebookeren eller ej. Dermed tager det dem også kun 5 sekunder at vurdere, om de kan lide jeres virksomhed. Derfor lægger vi meget stor vægt på det første indtryk.

Vi underviser vores mødebookere i netop dette. Derfor bruger vi mange ressourcer på at dygtiggøre vores medarbejdere, så de er godt klædt på, når de skal ringe ud til jeres kommende kunder. Vi benytter bl.a. eksterne undervisningsvirksomheder og trænere til det formål.

Jeres garanti for et salgsmøde

Hos Incrementum garanterer vi jer for, at vi kan arrangere salgsmøder med nye kunder. Og har I brug for ekstra services som f.eks. opfølgning af samtalerne med kunderne via telefon eller mail, så klarer vi naturligvis også det.

Skal vi hjælpe jer med at komme godt i gang med at få booket salgsmøder? Så lad os tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer.

Hils på vores medarbejdere

Christian Mikkelsen

Christian Mikkelsen

Direktør

Patrick Fisker

Patrick Fisker

Salgschef (B2B)

Sarah Mikkelsen

Sarah Mikkelsen

Salgschef (B2C)

Bente Rasmussen

Bente Rasmussen

Bogholder

Kontakt

(+45) 70 60 50 36

kontakt@incrementumtm.dk

Incrementum Group ApS

Silovej 8, 3

9900 Frederikshavn, DK

CVR: 40319778

Filialer

København

kontakt@incrementumtm.dk

(+45) 70 60 50 36

Intouch Marketing ApS

Vesterbrograde 97

1620 København V

Maribo

kontakt@incrementumtm.dk

(+45) 70 60 50 36

Incrementum Maribo

Østergade 2

4930 Maribo

Certificeret af Jordan Belfort