Bliv kunde

Ønsker du at få hjælp fra os hos Incrementum? Så bliv kunde allerede i dag.

Bliv kunde hos Incrementum

Hos Incrementum har vi mere end 20 års erfaring inden for telemarketing. Vi ved derfor, hvad der skal til for at hjælpe jeres virksomhed med at indfri jeres salgsmål. Derudover har vi de kompetencer, det kræver, for at skabe kontakt til nye potentielle kunder på jeres vegne. Det gør vi igennem effektiv mødebooking. Og så sørger vi naturligvis for at opretholde kontakten til jeres eksisterende kunder, så der også her bliver genereret mere salg.

Skal vi hjælpe dig med vækst?

Gode relationer og lange samarbejder

Vi sætter en ære i at indgå i tætte og lange relationer med vores samarbejdspartnere. Uanset om opgaven omhandler salg til nye kunder eller mersalg til jeres eksisterende kunder, så går vi professionelt og ambitiøst til opgaven.

Vi sørger altid for, at vores kundekontakt ligger på et højt niveau, når det kommer til både service og kvalitet. Det er meget vigtigt for os, da det er med til at styrke vores samarbejdspartneres image overfor deres kunder.

Intelligent telemarketing – din garanti for salg af højeste kvalitet

Hos Incrementum arbejder vi med intelligent telemarketing. Det intelligente aspekt ligger i måden, hvorpå vi tager ejerskab og arbejder efter velafprøvede metoder. Det er vigtigt for os, at vi er mere end blot et salgsredskab i din salgsafdeling.

Vi ved, hvor effektiv telemarketing er. Når intet overlades til tilfældigheder og processerne dokumenteres, så der både er gennemsigtighed og saglighed, så har vi garanti for succes.

Vi er din samarbejdspartner indenfor salg og mødebooking …

 … Og her mener vi salg. Vi er nemlig af den overbevisning, at når du søger en samarbejdspartner inden for dette område, så er det fordi du og din virksomhed søger netop salg og vækst.

Lige nu er store dele af dansk erhvervsliv i undtagelsestilstand. Derfor har omsætning og vækst aldrig hastet mere. Her kan Incrementum hjælpe. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne sælge sig godt igennem krisen. Derfor har vi lavet en plan for, hvordan vi bedst muligt hjælper jer igennem den nuværende situation.

Lad os sælge jer ud af krisen

Hos Incrementum er salg 1., 2. og 3. prioritet. Her handler det om at prioritere ressourcerne. Vi prioriterer dem således:

1. Sælg mere af det samme: Start med de hurtigste salgsmuligheder.

Vi tilbyder at kontakte alle de kunder, som har købt noget af jeres virksomhed igennem de sidste 12 måneder. Vi kontakter dem over telefonen, da det fungerer meget bedre end mail i denne situation. Her vil vi sørge for, at I får et online møde sat op. På den måde kan I tale med kunden og undersøge, om de ikke skal bruge mere af det, de tidligere har købt hos jer. Vi booker altså mødet for jer. I skal blot tage jer af mersalget, når I taler med kunden.

2. Sælg noget andet til de samme.

Når vi ringer ud til en glad og tilfreds kunde, så undersøger vi, om de har andre ønsker eller behov. Vi undersøger også, om der er noget, som har ændret sig hos kunden. Måske har de igangsat nye projekter, som kan generere mere salg til jer. Derudover undersøger vi, om kunden har købt noget hos en af jeres konkurrenter, som I også kan levere. På den måde hjælper vi jer med at øge salget, samtidig med at I styrker det gode forhold til jeres kunder.

3. Få de mistede kunder tilbage. 

De kunder, som ikke har købt noget hos jer i de seneste 12 måneder, er der også et stort potentiale i. Her kan I med fordel lave en helt anden kampagnetype. Vi hjælper jer med at lave en komplet liste over kunderne. Vi tjekker listen for virksomheder, der er gået konkurs, og dem, som er meget pressede grundet Covid-19, samt virksomheder, som af andre årsager ikke er relevante for en ny kampagne. De kunder, som er relevante, vil vi kontakte, som var det helt nye kunder.

Er du interesseret i at høre mere om vores anbefalinger under Covid-19 krisen? Så tag fat i os i dag og lad os hjælpe dig.

4 + 11 =

Hils på vores medarbejdere

Christian Mikkelsen

Christian Mikkelsen

Direktør

Patrick Fisker

Patrick Fisker

Salgschef (B2B)

Sarah Mikkelsen

Sarah Mikkelsen

Salgschef (B2C)

Bente Rasmussen

Bente Rasmussen

Bogholder

Kontakt

(+45) 70 60 50 36

kontakt@incrementumtm.dk

Incrementum Group ApS

Silovej 8, 3

9900 Frederikshavn, DK

CVR: 40319778

Filialer

København

kontakt@incrementumtm.dk

(+45) 70 60 50 36

Intouch Marketing ApS

Vesterbrograde 97

1620 København V

Maribo

kontakt@incrementumtm.dk

(+45) 70 60 50 36

Incrementum Maribo

Østergade 2

4930 Maribo

Certificeret af Jordan Belfort