Bliv en del af os

Bliv en del af Incrementum.

Bliv en del af os

Da Incrementum har vokseværk, og i den forbindelse er ved at åbne flere Call Centre søger vi personer der kunne tænke sig, at blive selvstændige. Vi står for finansieringen af åbning af et nyt State of the art Call Center til dig, som du så bliver medejer af.

Vi søger personer med den rette sælger-DNA og, som tør kaste sig helhjertet ud i iværksætter eventyret. Som ønsker sig at tjene rigtig mange penge, og få succes i livet.

Vi hjælper med:

Træning/uddannelse

Træning/uddannelse af medarbejdere og giver dem en sælger uddannelse der andre steder koster omkring 50.000 kr. og derover.

Administration

Herunder bogholderi, lønninger mm. Dvs. alt det kedelige, da medarbejdere hos Incrementum er SÆLGERE der kan SÆLGE og ikke kedelige revisorer.

Salgssystem

Det nyeste og bedste salgssystem på markedet, så du har helt styr på hvor meget I sælger og hvordan dine sælgere klarer sig.

Bedre endnu!

Ud over at blive medejer og leder af dit eget Call Center bliver du en del af incrementums advesory board, som bl.a. består af flere kendte iværksættere der mødes 4 gange om året for at udvikle vision og strategi for Incrementum.

Vi giver dig de bedste lederuddannelser, og holder dig altid ajourført med de nyeste leder og motivationsredskaber. Husk Incrementum er som en skole, du bliver hele tiden dygtigere og bedre.

Ud over dette bliver du hver anden måned inviteret med til live Q & A træning af Jorden Belfort hvor du kan spørge ham om alt mellem himmel og jord.

Er du interesseret?

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere skal du sende en mail til benjamin@incrementumtm.dk eller ringe på +45 70 60 50 36 for at høre mere.

Ejer du et call center?

Vi søger eksisterende call centres der ønsker at sælge en del af dette, for så at blive en del af Incrementum.
Vi kommer med invertering til, at din virksomhed kan vokse, markeds bedste salgstræning, samt større og bedre kunder end du kunne ønske dig.

Send en mail omkring din virksomhed til benjamin@incrementumtm.dk ved interesse.

Hils på vores medarbejdere

Christian Mikkelsen

Christian Mikkelsen

Direktør

Patrick Fisker

Patrick Fisker

Salgschef (B2B)

Sarah Mikkelsen

Sarah Mikkelsen

Salgschef (B2C)

Bente Rasmussen

Bente Rasmussen

Bogholder

Kontakt

(+45) 70 60 50 36

kontakt@incrementumtm.dk

Incrementum Group ApS

Silovej 8, 3

9900 Frederikshavn, DK

CVR: 40319778

Filialer

København

kontakt@incrementumtm.dk

(+45) 70 60 50 36

Intouch Marketing ApS

Vesterbrograde 97

1620 København V

Maribo

kontakt@incrementumtm.dk

(+45) 70 60 50 36

Incrementum Maribo

Østergade 2

4930 Maribo

Certificeret af Jordan Belfort